Beskrivelse af produkter

Honning er ikke bare honning Standard høster jeg 2-4 gange om året. Det giver følgende honning typer, men de kan variere, alt efter hvilken bigård de bliver høstet fra. Forårshonning: Mild, lys og fast honning. God til the, på brød og hvor der skal sødes, men ikke gives smag. Sommerhonning: Gylden, blød og let krydret honning. Den er god til alt, men ved sødning af noget vil den give smag. Jeg bruger den gerne på franskbrød, da den har en vidunderlig smag. Som regel er denne honning blød eller meget blød. Sensommehonning: Meget blød og meget krydret honning. Ofte en meget mørk honning der gerne vi være flydende. Eminent til at marinere og søde mad hvor der skal en dybde ind i smagen.
Lynghonning Kraftig krydret honning der er vestkystens bedste!
Kanel honning. Honningen har sødmen fra honningen og varmen fra kanellen. God på brød, til risengrøden men også til ostebordet. Smager eminent til camenbert ost!
Sirup lavet på honning. Siruppen har bibeholdt sin fine og unikke smag af honning. Rigtig god til ostebordet, eller til dressinger og marinader. Men kan også bruges til at søde din skyr eller ymer. Holder sig flydende. Der kan danne sig krystaller i flasken - især hvis den opbevares for koldt!