Beskrivelse af produkter

Honning med kanel. Varmen fra kanelen og sødmen fra honningen er en perfekt blanding. Den er god på brød, men kan også bruges på risengrød eller som fyld i kanelsnegle. Som sauce til is og frugt er den absolut også god til.
Honningmed kakao og ristede hakkede hasselnødder. Ideelt på brød. Nærmest som chokolade og med fine crunchy hasselnødder til at give struktur og nøddesmag. Biavleren bruger den også til is.
Honning med valnødder. Perfekt til ostebordet. Eller som sund snack. Når glasset er tømt for valnødder kan du med fordel fylde nye valnøddestykker i det. Hvis der altså er mere flydende honning tilbage. Honningen kan gøres flydende i et vandbad, hvis den når at krystallisere før du får det hele spist.
Honning med citron. Jeg bruger den meget til te. Giver min te både sødme og syrlig friskhed. Men den er også god til brød og som marinering af kød til grillen.
Honning med Ingefær. Sødmen fra honning med varmen fra ingefær. Nogle fortæller mig at den er stærk, men god. Andre at den er perfekt. Men den er i min verden stærk. Ideel til en smoothie hvor den vil give sødme og krydderi. Men også brugbar på brød eller i te. Den giver luft til næsen ved forkølelse!
Honning med solbær. Sødme og syrlig friskhed fra solbær. Den har en flot lilla farve og en smag der er meget lækker. Jeg elsker den på brød eller til is.